Vepřové plátky s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 483 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 33 g
- Sodík 302 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 101 mg
- Draslík 731.6 mg
- Vláknina 5383.1 mg
- Vitamín A 5383.1 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme a nakrájíme na plátky, očištěné fazolky překrájíme, cibuli pokrájíme nadrobno.
-
2
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, na sádle z obou stran osmažíme do zlatova, poté vyjmeme a držíme v teple. Do výpeku vmícháme cibuli, když zezlátne, přidáme fazolky, chvilku restujeme, poté zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Až jsou fazolky poloměkké, vrátíme do kastrolu maso a podusíme do měkka.