Bílé fazole s masem a zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 543 kcal
- Sacharidy 46 g
- Tuky 23 g
- Sodík 86 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 88.8 mg
- Draslík 1378.1 mg
- Vláknina 23800.2 mg
- Vitamín A 23800.2 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 47.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3169.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Přes noc do vody namočíme fazole a druhý den je povaříme.
-
2
Když jsou poloměkké, přidáme k nim nakrájené maso na kostičky a nakrájené zelí.
-
3
Jsou-li fazole i zelí měkké, zahustíme jíškou, osolíme, opepříme, přidáme kapku worcesteru a chilli omáčky.
-
4
Poté podáváme.