Chléb Agáta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 206 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 650 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
  • 5 g Sůl
  • 25 g Chlebový kvásek
  • 40 g Červená řepa
  • 5 g Zázvor mletý
  • 80 g Zázvor kandovaný
  • 500 ml Voda pitná
  • 60 ml Olej olivový
  • 20 ml Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 545 kcal
  • Sacharidy 97 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 332 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 34.7 mg
  • Vláknina 595 mg
  • Vitamín A 595 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme tmavou mouku, sůl, nastrouhanou červenou řepu, mletý a kandovaný zázvor nakrájený na kostičky. Vmícháme kvásek a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu