Masový koláč

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Brambory
  • 400 g Vepřové maso mleté
  • 200 ml Mléko polotučné
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 stroužek Česnek
  • 1 hrnek Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1345 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 131 g
  • Sodík 126 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 145 mg
  • Draslík 758.4 mg
  • Vláknina 6234.3 mg
  • Vitamín A 6234.3 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.3 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V osolené vodě uvaříme oloupané brambory, slijeme je, přidáme horké mléko, máslo, sůl a vyšleháme do kaše.

  • 2

    Necháme zchladnout, abychom pak mohli plnit do cukrářského sáčku.

  • 3

    Na oleji osmahneme dozlatova nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, česnek, kečup, papriku, sůl.

  • 4

    Promícháme a dusíme 10 minut.

  • 5

    Hotovou směs přendáme do zapékací mísy a navrch masa vytvoříme z kaše bramborové pusinky pomocí cukrářského sáčku.

  • 6

    Koláč zapečeme 25 minut na 200 stupňů.

Komentáře k receptu