Omeleta s rajčaty a tuňákem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Tuňák v oleji
  • 30 g Pažitka
  • 4 ml Olej rostlinný
  • 8 ks Rajčata
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 2 polévková lžíce Jogurt bílý
  • 2 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 369 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 241 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 500.1 mg
  • Draslík 666.6 mg
  • Vláknina 4215 mg
  • Vitamín A 4215 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.7 mg
  • Vitamín E 3.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce ušleháme vidličkou, smícháme se solí a pepřem. Rajčata pokrájíme na kostičky, pažitku nasekáme na drobno. Pánev rozpálíme, nalijeme do ní olej.

  • 2

    Do pánve vložíme vejce, přidáme pažitku a rajčata, vše opékáme při vysoké teplotě cca minutu, poté teplotu snížíme. Pokračujeme v opékání, dokud vejce neztuhne.

  • 3

    Stranou smícháme tuňáka s majonézou a jogurtem. Vejce rozdělíme na talíře a navrch přidáme tuňákovou směs.

Komentáře k receptu