Kmínový chléb se sardinkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 206 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 250 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Sardinky v oleji
  • 10 g Cibulka jarní
  • 10 g Kypřicí prášek do pečiva
  • 150 g Sýr Čedar
  • 5 g Sůl
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 5 g Kmín mletý
  • 5 g Kmín celý
  • 10 ml Mléko plnotučné
  • 4 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 436 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 537 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 222.6 mg
  • Draslík 279.1 mg
  • Vláknina 3135 mg
  • Vitamín A 3135 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse ušleháme vejce, přilijeme mléko a rozpuštěné máslo, přidáme jarní cibulku nakrájenou i s natí, sůl, koření, prášek do pečiva, strouhaný čedar, hladkou mouku a nakonec pokrájené sardinky z konzervy. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu