Karbanátky z kuřecího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 588 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 38 g
- Sodík 555 mg
- Bílkoviny 55 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 199 mg
- Draslík 1088.7 mg
- Vláknina 3212.3 mg
- Vitamín A 3212.3 mg
- Vitamín B6 2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 37.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Česnek oloupeme a prolisujeme. Rukolu omyjeme, olivy rozmixujeme na kaši, smícháme s máslem a s česnekem. Směs zabalíme do alobalu a dáme ztuhnout do chladničky. Kuřecí maso umeleme, smícháme se šalvějí, šalotkou, tymiánem, osolíme a opepříme. Vytvarujeme 8 karbanátků.
-
2
Olej rozpálíme a karbanátky na něm osmažíme. Servírujeme s plátky olivového másla a rukolou.