Grilovaný tuňák se salátem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 21 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Tuňák obecný
  • 250 g Rajčata Cherry
  • 60 g Olivy černé
  • 40 g Cibule červená
  • 10 g Petržel - nať
  • 200 g Mozzarella
  • 60 ml Olej olivový
  • 30 ml Balsamico ocet
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 567 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 337 mg
  • Bílkoviny 56 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 76 mg
  • Draslík 717.1 mg
  • Vláknina 2959.5 mg
  • Vitamín A 2959.5 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.1 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata omyjeme a pokrájíme na hrubší kusy stejně jako olivy, cibuli oloupeme a pokrájíme na plátky, Mozzarellu nakrájíme na menší kusy, petržel nasekáme.

  • 2

    Rajčata smícháme s olivami, Mozzarellou, cibulí a petrželkou. Osolíme, opepříme, zakapeme octem a lžící oleje. Gril rozpálíme a ogrilujeme na něm maso z tuňáka, potřené zbylým olejem. Grilujeme cca 3 minuty z každé strany, poté osolíme, opepříme a servírujeme se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu