Olomoucká smaženice

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Sůl
  • 10 g Sádlo škvařené
  • 500 g Hříbky čerstvé
  • 4 g Pepř bílý
  • 200 g Tvarůžky olomoucké malé
  • 1 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 125 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 978 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 2.4 mg
  • Draslík 597.8 mg
  • Vláknina 2874 mg
  • Vitamín A 2874 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na sádle osmahneme cibuli nasekanou nadrobno, přidáme pokrájené hříbky, osolíme, opepříme a zakryté podusíme.

  • 2

    Když je tekutina odpařená a houby změklé, vmícháme nastrouhané tvarůžky, necháme je rozpustit. Zahustíme jimi houby místo vajec.

Komentáře k receptu