Mexické bagety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1035 kcal
- Sacharidy 155 g
- Tuky 21 g
- Sodík 3851 mg
- Bílkoviny 59 g
- Uhlovodany 154 g
- Cholesterol 47 mg
- Draslík 956.3 mg
- Vláknina 18455 mg
- Vitamín A 18455 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.9 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pánvi osmahneme na kostičky nakrájený uzený bůček, přidáme cibuli a chilli papričku nadrobno a necháme zpěnit. Na tento základ vložíme scezenou a okapanou sterilovamou kukuřici a červené fazole, na kousky nakrájené papriky a rajčata, osolíme, opepříme a zakryté necháme 10 minut podusit. Zatím si podélně rozkrojíme bagety, ty naplníme hotovou směsí, doplníme tvarůžky a dáme na 10 minut zapéct do středně vyhřáté trouby.