Olomoucké zapečené filé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 500 g Rajčata
  • 10 g Sůl
  • 10 g Kmín drcený
  • 600 g Filé rybí
  • 200 g Tvarůžky olomoucké malé
  • 1 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 348 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 981 mg
  • Bílkoviny 79 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 18 mg
  • Draslík 377.7 mg
  • Vláknina 4375 mg
  • Vitamín A 4375 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.9 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme máslem, na dno rozložíme plátky cibule a rajčat a na ně vložíme porce ryby. Osolíme, posypeme kmínem a na kousky nakrájenými tvarůžky. Zapečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut.

Komentáře k receptu