Haše pro fajnšmekry

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 100 g Anglická slanina
  • 500 g Vepřové maso pečené
  • 15 g Sůl
  • 8 g Pepř černý mletý
  • 50 g Sádlo škvařené
  • 500 g Paprika zelená
  • 300 g Tvarůžky olomoucké malé
  • 1 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 693 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 60 g
  • Sodík 1114 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 111.1 mg
  • Draslík 223.1 mg
  • Vláknina 4106.7 mg
  • Vitamín A 4106.7 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 68.2 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pečené maso, slaninu a očištěné papriky bez jádřinců semeleme na masovém strojku, ochutíme solí a pepřem.

  • 2

    Na sádle zpěníme cibuli nadrobno a umleté suroviny na ni vložíme a mícháme. Když je pokrm dostatečně prohřátý, přidáme na kousky nakrájené tvarůžky a ohříváme za stálého míchání, až se tvarůžky rozpustí a spojí s masem.

Komentáře k receptu