Salát z těstovin a tuňáka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 27 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Cibule
  • 400 g Tuňák v oleji
  • 50 g Olivy černé
  • 60 g Řeřicha
  • 500 g Těstoviny Farfalle
  • 250 g Rajčata Cherry
  • 60 ml Olej olivový
  • 30 ml Citronová šťáva
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 813 kcal
  • Sacharidy 95 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 255 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 95 g
  • Cholesterol 18 mg
  • Draslík 463.6 mg
  • Vláknina 10089.8 mg
  • Vitamín A 10089.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli, rajčata a řeřichu omyjeme, očistíme a nakrájíme na drobnější kousky.

  • 2

    Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě do změknutí.

  • 3

    Uvařené těstoviny smícháme s pokrájenou zeleninou, olivami, tuňákem a řeřichou. Zakapeme citronovou šťávou a olejem. Nakonec salát osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu