Tofu s houbami a zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Zeleninová směs jarní - mražená
  • 200 g Houby sušené
  • 300 g Tofu zeleninové
  • 1 polévková lžíce Med včelí
  • 0.09 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 1 polévková lžíce Ocet ze šampaňského - Balsamic
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 364 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 7 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1487.1 mg
  • Vláknina 19895 mg
  • Vitamín A 19895 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 36.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce smícháme olej z podzemnice, ocet a med. Směs pořádně promícháme, třetinu odložíme stranou, zbytek přelijeme do pekáče a naložíme do ní Tofu. Troubu rozehřejeme na 220°C, pečeme 7 minut z každé strany.

  • 2

    Mezitím můžeme rozpálit WOK a nalijeme do něj zbytek zálivky, kterou jsme odložili stranou. Pokud jí máme málo, přidáme olej. Do pánve vsypeme jarní zeleninu a houby a smažíme cca 5 minut, dokud všechna zelenina nezměkne.

  • 3

    Tofu vyndáme z trouby, smícháme se zeleninou a podáváme.

Komentáře k receptu