Fazolová směs s klobásou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 556 kcal
- Sacharidy 85 g
- Tuky 19 g
- Sodík 425 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 74 g
- Cholesterol 1.4 mg
- Draslík 3213.7 mg
- Vláknina 18192.2 mg
- Vitamín A 18192.2 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 86.9 mg
- Vitamín E 10 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Konzervu s kukuřicí a fazolemi slijeme, zeleninu necháme okapat a zatím necháme stranou. Na velké pánvi rozpálíme olej a nadrobno nasekanou cibuli, prolisovaný česnek a kousky dýně orestujeme doměkka. Zeleninu přesypeme do hrnce, zalijeme vývarem, přidáme nasekaná rajčata, sůl, pepř a vaříme zakryté pokličkou cca deset minut.
-
2
Mezitím si na pánvi opečeme klobásku a poté ji nakrájíme na kolečka. Přidáme ji k zelenině a vsypeme fazole a kukuřici. Povaříme dalších deset minut, popřípadě dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti.