Asijská zelenina s mandlemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Hrášek
  • 75 g Mandle
  • 100 g Žampiony čerstvé
  • 100 g Fazolové lusky zelené
  • 100 g Kukuřice
  • 400 ml Mléko kokosové
  • 40 ml Olej slunečnicový
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Paprika žlutá
  • 3 polévková lžíce Kari pasta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 528 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 19 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 619 mg
  • Vláknina 10140 mg
  • Vitamín A 10140 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 48.5 mg
  • Vitamín E 9.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozehřejeme si pánev a jednu dvě minuty na ní pražíme mandle za neustálého míchání. Poté dáme stranou.

  • 2

    Na pánev nyní nalijeme olej a dáme si smažit nadrobno pokrájenou cibuli, aby změkla. Po minutě přidáme žampiony pokrájené na plátky, fazolové lusky, kukuřici a na nudličky nakrájenou papriku. Zeleninu restujeme dvě až tři minuty.

  • 3

    Do pokrmu přidáme kokosové mléko, kari pastu, hrášek a mandle. Mícháme, dokud se polovina nalitého mléka neodpaří. Ihned poté podáváme.

Komentáře k receptu