Brambory s hříbky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 342 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 21 g
- Sodík 353 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 30 mg
- Draslík 1343.1 mg
- Vláknina 12175.4 mg
- Vitamín A 12175.4 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 34.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky.
-
2
Promícháme je s hříbky udušenými na másle a přelijeme je českou cibulovou omáčkou.
-
3
Cibulovou omáčku připravíme z hovězího vývaru, máslové zásmažky, osmažené cibule a okořeníme muškátovým květem.