Uzené vepřové maso sterilované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 250 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 15 g
- Sodík 1233 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 83.3 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uzené maso důkladně omyjeme v teplé vodě, propláchneme studenou vodou a pokrájíme na větší kusy. Rozdělíme do sklenic a zavíčkujeme.
-
2
Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném, studeném a tmavém místě.