Zaječí bifteky na grilu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 8 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 400 g Zaječí maso
  • 30 ml Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 366 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 1651 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 162 mg
  • Draslík 787.8 mg
  • Vláknina 1325 mg
  • Vitamín A 1325 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Silnější plátky zaječího masa lehce naklepe, vetřeme sůl a pepř, z obou stran namočíme v misce s olejem.

  • 2

    Vložíme na gril a opečeme z obou stran dokřupava, grilujeme asi 10 minut, poté maso přesuneme na okraj grilu, kde je nižší teplota a necháme ještě 5 minut dopéct. Hotové bifteky zabalíme do alobalu a necháme 5 minut dojít.

Komentáře k receptu