Brambory pečené v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kg Brambory
  • 6 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 365 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 219 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 36 mg
  • Draslík 1032.5 mg
  • Vláknina 12500 mg
  • Vitamín A 12500 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 41.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory důkladně omyjeme a osušíme. Střed brambor vydlabeme, do otvoru dáme kousek másla a každou bramboru zabalíme do alobalu.

  • 2

    Brambory v alobalu rozložíme na plech do pekáče a pečeme je ve vyhřáté troubě přibližně 25 minut, až jsou měkké.

  • 3

    Upečené brambory servírujeme v alobalu a solíme až na talíři.

Komentáře k receptu