Krokant

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Kandované ovoce
  • 100 g Mandle
  • 100 g Cukr krupice
  • 20 ml Olej olivový
  • 50 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 730 kcal
  • Sacharidy 102 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 51 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 102 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 381.5 mg
  • Vláknina 13800 mg
  • Vitamín A 13800 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 13.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané mandle nasekáme a smícháme s nasekaným kandovaným ovocem. Cukr s vodou svaříme na světlý karamel, přisypeme mandle a kandované ovoce a necháme ještě trochu zkaramelizovat. Plech pomažeme olejem a vzniklou hmotu rozetřeme na plech v silnější vrstvě a necháme zatuhnout. Nožem namočeným v oleji nakrájíme na čtverečky a podáváme.

Komentáře k receptu