Krokant
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 730 kcal
- Sacharidy 102 g
- Tuky 35 g
- Sodík 51 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 102 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 381.5 mg
- Vláknina 13800 mg
- Vitamín A 13800 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 13.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané mandle nasekáme a smícháme s nasekaným kandovaným ovocem. Cukr s vodou svaříme na světlý karamel, přisypeme mandle a kandované ovoce a necháme ještě trochu zkaramelizovat. Plech pomažeme olejem a vzniklou hmotu rozetřeme na plech v silnější vrstvě a necháme zatuhnout. Nožem namočeným v oleji nakrájíme na čtverečky a podáváme.