Hovězí na víně s olivami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 698 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 49 g
- Sodík 805 mg
- Bílkoviny 47 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 145.5 mg
- Draslík 827.2 mg
- Vláknina 2586 mg
- Vitamín A 2586 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.8 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Opláchnuté a osušené hovězí maso nakrájíme na středně velké kostky, vložíme na máslo s olejem a osmažíme ze všech stran. Poté maso osolíme a pod poklicí za častého míchání dusíme. Po půl hodině vmícháme k masu rajčatový protlak, olivy, víno a dusíme, až je maso měkké.
-
2
Maso podáváme posypané drobně sekanou petrželovou natí.