Roštěná na pepři
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 636 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 35 g
- Sodík 258 mg
- Bílkoviny 73 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 275 mg
- Draslík 43.5 mg
- Vláknina 848.7 mg
- Vitamín A 848.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakládaný zelený pepř nasekáme a v misce dobře smícháme s drobně posekanou petrželovou natí, hořčicí a strouhankou.
-
2
Omyté a osušené maso osolíme a opepříme. Maso vložíme do pekáče tukem dolů a povrch masa potřeme pepřovou směsí. Maso jednu hodinu pečeme v troubě předehřáté na 180 °C.