Pstruzi se sýrovou nádivkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 664 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 49 g
- Sodík 748 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 157.4 mg
- Draslík 868.6 mg
- Vláknina 257 mg
- Vitamín A 257 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.1 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Česnek nakrájíme nadrobno, kopr nasekáme najemno a smícháme s lučinou. Pstruhy očistíme, dobře opláchneme a osušíme. Takto připravené pstruhy osolíme, zakapeme citronovou šťávou a naplníme sýrovou nádivkou.
-
2
Naplněné pstruhy zabalíme do plátků slaniny, naskládáme do zapékací mísy, podlijeme vývarem, přidáme kousky másla a pečeme zhruba 20 minut v troubě předehřáté na 220 °C.