Klobása smažená s paprikami a rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 37 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Cibule
  • 200 g Passata (drcená rajčata)
  • 500 g Klobása vepřová
  • 60 ml Olej olivový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř bílý
  • 4 ks Paprika zelená
  • 4 ks Paprika červená
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 658 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 59 g
  • Sodík 1140 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 92.5 mg
  • Draslík 691.4 mg
  • Vláknina 7649.5 mg
  • Vitamín A 7649.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 149.9 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Klobásu nakrájíme na silnější plátky, cibuli nakrájíme nahrubo. Papriky očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na proužky. Petrželovou nať nasekáme nadrobno.

  • 2

    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme klobásu, papriky a chvíli smažíme. Na závěr vmícháme rajčata, ochutíme pepřem a solí a dusíme za občasného míchání zhruba 20 minut. Podáváme horké, posypané petrželovou natí.

Komentáře k receptu