Salát z mladého zelí a ovoce

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 150 g Jablka
  • 300 g Pomeranče
  • 60 g Rajčata
  • 500 g Zelí hlávkové bílé
  • 60 g Okurka salátová
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 73 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 19 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 360 mg
  • Vláknina 9448.8 mg
  • Vitamín A 9448.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 73 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zelí očistíme, opláchneme a nakrájíme na tenké nudličky. Pomeranče oloupeme a rozdělíme na dílky. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na nudličky a vše vložíme do mísy. Směs hned zakapeme citronovou šťávou a promícháme. Salát před podáváním poklademe osminkami rajčat a plátky okurek.

Komentáře k receptu