Toastový bílý chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 130 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 450 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 75 ml Mléko polotučné
  • 1 kávová lžička Droždí sušené
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 2 polévková lžíce Mléko plnotučné sušené
  • 3 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 420 kcal
  • Sacharidy 64 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 106 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 136.1 mg
  • Draslík 45.4 mg
  • Vláknina 5083.7 mg
  • Vitamín A 5083.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vlažné mléko, vejce, změklé máslo, cukr, sůl, sušené mléko, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program.

  • 2

    Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře k receptu