Domácí chléb s koprem a cottage sýrem
Suroviny
- 375 g Mouka pšeničná hladká T 650
- 250 ml Voda pitná
- 2 kávová lžička Droždí sušené
- 1 kávová lžička Sůl
- 1 kávová lžička Cukr krupice
- 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
- 1 polévková lžíce Mléko plnotučné sušené
- 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
- 1 polévková lžíce Cibule sušená
- 3 polévková lžíce Cottage sýr
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 330 kcal
- Sacharidy 59 g
- Tuky 5 g
- Sodík 159 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 6.1 mg
- Draslík 59.9 mg
- Vláknina 6041 mg
- Vitamín A 6041 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vlažnou vodu, změklé máslo, cukr, sůl, sušené mléko, sýr, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před ukončením hnětení přisypeme cibuli a nasekaný kopr a necháme pekárnu dál pokračovat. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.