Ementál s majonézou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 592 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 49 g
- Sodík 183 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 59 mg
- Draslík 19.3 mg
- Vláknina 427.5 mg
- Vitamín A 427.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 4.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ementál nastrouháme nahrubo, nasypeme do mísy, opepříme, promícháme s majonézou, zakápneme citronovou šťávou a důkladně promícháme. Šunku nakrájíme na nudličky a ozdobíme povrch sýru.
-
2
Před podáváním důkladně vychladíme a podáváme s plátky bílé veky nasucho opečenými v topinkovači.