Šunka s hříbky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 ml Víno červené
  • 1 špetka Sůl
  • 5 dkg Kečup
  • 5 dkg Máslo čerstvé
  • 5 dkg Slanina vepřová
  • 30 dkg Šunka dušená
  • 15 dkg Houby čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 305 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 169 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 61 mg
  • Draslík 217.4 mg
  • Vláknina 2250 mg
  • Vitamín A 2250 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Šunku nakrájíme na silnější plátky a opečeme z obou stran na másle. Slaninu pokrájíme na kostičky a vyškvaříme, přidáme nakrájené hříbky, víno, kečup, sůl a dusíme za občasného promíchání.

  • 2

    Když se polovina tekutiny vydusí, přelijeme plátky šunky houbovou směsí.

Komentáře k receptu