Masíčko v leču

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Lečo mražené
  • 1 kávová lžička Olej olivový extra panenský
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vaječný bílek slepičí
  • 1 ks Pudinkový prášek - vanilkový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kari koření
  • 4 plátek Vepřové maso libové
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 104 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 170 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 0.7 mg
  • Draslík 58.2 mg
  • Vláknina 1122.8 mg
  • Vitamín A 1122.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 26.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Naklepeme a na nudličky nakrájíme plátky masa.

  • 2

    Dáme do misky, přidáme nakrájenou cibuli, osolíme, okořeníme, vmícháme pudinkový prášek, bílek, kečup a olej.

  • 3

    Vše zamícháme a zakápneme olejem.

  • 4

    Necháme 24 hodin odležet.

  • 5

    Poté prudce maso opečeme a smícháme s prohřátým lečem.

  • 6

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu