Topinky s třemi druhy másla
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1022 kcal
- Sacharidy 72 g
- Tuky 75 g
- Sodík 1070 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 71 g
- Cholesterol 78.4 mg
- Draslík 173.4 mg
- Vláknina 6195.6 mg
- Vitamín A 6195.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 73.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V první misce smícháme třetinu rozehřátého másla s nasekanou bazalkou a strouhaným parmezánem.
-
2
V druhé misce zamícháme druhou třetinu rozehřátého másla s citronovou šťávou a citronovým pepřem.
-
3
Do třetí misky zamícháme hořčici se zbytkem másla. Všechna másla následně dáme do ledničky zatuhnout.
-
4
Mezitím nakrájíme bagetu na plátky a pokapeme každý plátek olivovým olejem. Gril rozehřejeme na maximum a plátky pečiva necháme na grilu opéct z každé strany do zlatova. Ještě teplé krajíce ihned podáváme spolu s třemi druhy másla.