Kančí plátky v jogurtu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 527 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 12 g
- Sodík 808 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 60 g
- Cholesterol 81.8 mg
- Draslík 632 mg
- Vláknina 16970 mg
- Vitamín A 16970 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.3 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do misky nalijeme bílý jogurt, přidáme vejce, rozkvedláme, vsypeme prolisovaný česnek, Podravku, Solamyl a důkladně rozmícháme. Odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme a vložíme na hodinu do jogurtové marinády.
-
2
V pánvi rozpálíme olej, plátky masa vyjmeme, osolíme, opepříme, obalíme ve strouhance a osmažíme na oleji z obou stran do zlatova. Kančí plátky upravíme na talíře, podáváme s pečeným bramborem.