Dušené červené zelí s hrozinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 524 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 309 g
- Sodík 144 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 425.4 mg
- Vláknina 7350 mg
- Vitamín A 7350 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 99.8 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zelí zbavíme zvadlých a poškozených listů, vykrojíme košťál a nakrájíme na velmi tenké nudličky.
-
2
Na másle s olejem zelí osmažíme, osolíme, přidáme cukr, hrozinky a ocet. Směs dusíme, až je zelí poloměkké.
-
3
Podáváme jako přílohu.