Hlávkový salát se sušeným ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 468 kcal
- Sacharidy 98 g
- Tuky 11 g
- Sodík 113 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 96 g
- Cholesterol 26 mg
- Draslík 1338.6 mg
- Vláknina 21243.3 mg
- Vitamín A 21243.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 3.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sušené ovoce nakrájíme na nudličky, salát opereme, necháme okapat a nakrájíme na tenké nudličky.
-
2
Salát smícháme s ovocem, osolíme, opepříme, osladíme, zakapeme citronovou šťávou, zalijeme smetanou a dobře promícháme.
-
3
Salát podáváme vychlazený.