Bílé fazole na topinkách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Anglická slanina
  • 4 krajíc Chléb konzumní
  • 1 špetka Sůl
  • 2 šálek Fazole bílé sterilované
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 358 kcal
  • Sacharidy 59 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 169 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 8.5 mg
  • Draslík 593.5 mg
  • Vláknina 12000 mg
  • Vitamín A 12000 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slaninu drobně nakrájíme a vyškvaříme. Škvarky vyjmeme a necháme na teple.

  • 2

    Na zbylém tuku opečeme 4 krajíce chleba a uložíme je na teple.

  • 3

    Do zbylého tuku dáme prohřát fazole, osolíme je, přidáme část škvarků a trochu kečupu.

  • 4

    Směs navršíme na horké topinky a posypeme škvarky.

Komentáře k receptu