Bílé fazole na topinkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 358 kcal
- Sacharidy 59 g
- Tuky 7 g
- Sodík 169 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 8.5 mg
- Draslík 593.5 mg
- Vláknina 12000 mg
- Vitamín A 12000 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Slaninu drobně nakrájíme a vyškvaříme. Škvarky vyjmeme a necháme na teple.
-
2
Na zbylém tuku opečeme 4 krajíce chleba a uložíme je na teple.
-
3
Do zbylého tuku dáme prohřát fazole, osolíme je, přidáme část škvarků a trochu kečupu.
-
4
Směs navršíme na horké topinky a posypeme škvarky.