Toustový chléb z domácí pekárny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 378 kcal
- Sacharidy 69 g
- Tuky 7 g
- Sodík 250 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 66 g
- Cholesterol 8 mg
- Draslík 175.5 mg
- Vláknina 6370.3 mg
- Vitamín A 6370.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy s nasazenými míchadly nalijeme mléko s rozpuštěným máslem, přisypeme mouku smíchanou se Solamylem, uprostřed uděláme malý důlek, do něj přidáme droždí a med. Do jednoho rohu formy nasypeme sůl.
-
2
Formu vložíme zpět do pekárny, nastavíme program pro tousty, bochník o váze 0,9 kg a světlou kůrku.
-
3
Po upečení přístroj vypneme, formu v rukavicích vyjmeme, chléb z ní opatrně vyklepneme a necháme ho na kuchyňském sítu přikrytý utěrkou vychladnout.