Chléb z domácí pekárny - jednoduchý recept pro všechny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 303 kcal
- Sacharidy 64 g
- Tuky 1 g
- Sodík 263 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 28.9 mg
- Vláknina 693.3 mg
- Vitamín A 693.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy s nasazenými míchadly nalijeme vodu, do ní přisypeme mouku s kmínem, uprostřed uděláme malý důlek a do něj přidáme droždí. Do jednoho rohu formy nasypeme sůl, do protilehlého cukr.
-
2
Formu vložíme zpět do pekárny, nastavíme základní program pro bochník o váze 0,9 kg a světlou kůrku.
-
3
Po upečení přístroj vypneme, formu v rukavicích vyjmeme, chléb z ní opatrně vyklepneme a necháme ho vychladnout.