Marinovaná smažená krkovička
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 831 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 76 g
- Sodík 233 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 198 mg
- Draslík 119.8 mg
- Vláknina 1934.3 mg
- Vitamín A 1934.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, opepříme, osolíme, potřeme marinovací pastou a necháme pod fólií v chladničce přes noc marinovat. Cibuli nakrájíme na nudličky, petrželovou nať nasekáme nadrobno.
-
2
Marinované maso opečeme, přidáme máslo, cibuli, zamícháme a přilijeme pivo. Necháme alespoň 10 minut dusit, až se šťáva zredukuje. Maso podáváme posypané petrželovou natí.
-
3
Marinádu připravíme smícháním oleje a hořčice.