Tagliatelle s rajčatovou omáčkou a piniovými oříšky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 485 kcal
- Sacharidy 73 g
- Tuky 12 g
- Sodík 173 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 70 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 267.3 mg
- Vláknina 7958.8 mg
- Vitamín A 7958.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.1 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve v osolené vodě uvaříme těstoviny. V pánvi na polovině oleje vaříme nakrájená rajčata, protlak a víno přibližně 5 minut. Mezitím na oleji opražíme piniové oříšky. Poté do omáčky vložíme nakrájené listy čekanky, osolíme a opepříme. Scedíme těstoviny, pokapeme olejem, smícháme s omáčkou, na talíři posypeme kolečky nakrájené jarní cibulky a opraženými piniovými oříšky.