Marocká kořenící pasta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 317 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 33 g
- Sodík 598 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 308.5 mg
- Vláknina 4110.5 mg
- Vitamín A 4110.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do mixéru vložíme nahrubo nasekaný koriandr, petržel i s natí a stroužky česneku. Zalijeme vinným octem, citronovou šťávou a přisypeme koření a vše umixujeme dohladka. Mixér necháme v chodu a pozvolna přiléváme olej, až se vytvoří hustá pasta. Použijeme ji na přípravu pokrmů nebo vložíme do uzavíratelné nádoby a do lednice, kde nám vydrží několik dní.