Telecí plátek přírodní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 187 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 8 g
- Sodík 1662 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 93.6 mg
- Draslík 465.9 mg
- Vláknina 1060 mg
- Vitamín A 1060 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Telecí plátek z kýty lehce naklepeme, osolíme, opepříme. V pánvi rozpálíme olej, vložíme plátek masa a z obou stran jej orestujeme, z kažé strany přibližně 3 minuty.
-
2
Plátek upravíme na talíř a potřeme hořčicí. Chceme li plátek s výraznější pálivou chutí, použijeme ostřejší hořčici.