Hašé z pečeného králíka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 ml Hovězí vývar základní
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 hrnek Králičí maso
  • 1 hrnek Strouhanka
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 396 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 334 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 181.3 mg
  • Draslík 753.4 mg
  • Vláknina 1951.8 mg
  • Vitamín A 1951.8 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jemně pokrájenou cibuli a petržel zpěníme na másle, přidáme strouhanku a lehce osmahneme.

  • 2

    Přilijeme trochu vývaru, mleté maso, koření a dusíme až je směs vláčná. Přimícháme prošlehaná vejce a necháme zhoustnout.

  • 3

    Použijeme k naplnění zeleniny nebo pečiva.

Komentáře k receptu