Tuňák dušený s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 173 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 5 g
- Sodík 1100 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 149.7 mg
- Vláknina 4502 mg
- Vitamín A 4502 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakládané fazolky scedíme, česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
-
2
V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme česnek, orestujeme, přidáme tuňáka z konzervy, vidličkou ho trochu rozebereme, krátce podusíme. Přidáme fazolky, promícháme, podle chuti osolíme, opepříme, podusíme, odstavíme a zakapeme citronovou šťávou.