Filety z tresky zapečené s rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 100 g Rajčata
  • 6 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 20 g Pažitka
  • 240 g Treska aljašská
  • 5 ml Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 262 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 1251 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 68.4 mg
  • Draslík 653.9 mg
  • Vláknina 2515 mg
  • Vitamín A 2515 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.8 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, omytá rajčata nakrájíme na plátky, pažitku posekáme na jemno.

  • 2

    Do pekáčku dáme kousek másla, rozehřejeme, vložíme ochucené filety, na ně poklademe plátky rajčat, posypeme pažitkou, dáme do trouby a zprudka zapečeme.

  • 3

    Filety upravíme na talíře a ještě teplé podáváme.

Komentáře k receptu