Sýrové fondue na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 309 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 15 g
- Sodík 437 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 39.4 mg
- Draslík 90.1 mg
- Vláknina 1500 mg
- Vitamín A 1500 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na grilu rozehřejeme zapékací mísu a nalijeme do ní bešamelovou omáčku s vínem a ohřejeme ji. Pomalu za mírného ohně přidáváme do mísy sýr a nesustále obsah mícháme. Sýr se bude postupně rozpouštět. Podáváme ideálně k čerstvému bílému pečivu, které v omáčce namáčíme.