Arménský rajčatový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Rajčata
  • 400 g Okurka salátová
  • 40 ml Olej olivový
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 1.5 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 122 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 56 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 398.1 mg
  • Vláknina 3605.5 mg
  • Vitamín A 3605.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.3 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata a okurky nakrájíme na tenké plátky, v servírovací míse je promícháme, osolíme, opepříme, zakapeme olejem a octem.

  • 2

    Před podáváním posypeme petrželovou natí, kterou jsme posekali nadrobno.

Komentáře k receptu