Filé zapečené s bylinkovým máslem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Filé z aljašské tresky
  • 0.5 kávová lžička Kopr sušený
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 190 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 99 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 72 mg
  • Draslík 40 mg
  • Vláknina 390.8 mg
  • Vitamín A 390.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce utřeme máslo s nasekanou petrželkou a sušeným koprem. Směs osolíme a ochutíme citronovou šťávou.

  • 2

    Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme, urovnáme do zapékací mísy a pokapeme připraveným bylinkovým máslem.

  • 3

    Pokrm zapékáme v silně vyhřáté troubě 8-10 minut.

  • 4

    Můžeme podávat s vařenými bramborami a dušenou zeleninou.

Komentáře k receptu