Vejce s náplní z tresčích jater

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Játra tresčí v oleji
  • 800 ml Voda pitná
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Citrony
  • 8 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 330 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 368 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 549.4 mg
  • Draslík 257.2 mg
  • Vláknina 3246.8 mg
  • Vitamín A 3246.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.1 mg
  • Vitamín E 6.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce ve vodě uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, podélně rozpůlíme a vyjmeme žloutky. Cibuli nakrájíme na jemno, citron pokrájíme na plátky, z tresčích jater slijeme olej.

  • 2

    V míse utřeme žloutky s cibulí, tresčími játry, solí, mletou paprikou a vyšleháme do krému.

  • 3

    Bílky naplníme směsí a ozdobíme plátky citronu.

Komentáře k receptu