Polévka z drůbežích žaludků
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 245 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 14 g
- Sodík 214 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 1 mg
- Vláknina 2827.3 mg
- Vitamín A 2827.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté drůbeží žaludky uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a nakrájíme na tenké plátky.
-
2
Do vývaru přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a chvíli povaříme. Potom přidáme nakrájené žaludky.
-
3
Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku a zahustíme jí polévku. Podle chuti osolíme, opepříme a povaříme na krémovou polévku.